Indblik i det nuværende danske mobilmarked

Det er efterhånden omkring et år siden, at undertegnede sidst har givet lyd fra mig herindefra bloggen. Der er netop af den grund sket lidt på mobilmarkedet, så jeg har lidt at indhente. Mit første indlæg på bloggen i det nye år omhandler den nuværende situation på det danske mobilmarked, så du kan få et tidssvarende kendskab til de mobiltelefonselskaber, som du kan drage nytte af.

For du der er fast besøgende giver jeg dig et opdateret indblik i markedet, mens du som helt ny læser kan læse, hvad hvert enkelt selskab symboliserer, hvornår de blev etableret og andre overordnede oplysninger. Ligegyldigt om du er fast besøgende, eller om det er den allerførste gang du befinder dig på min blog, skulle du efterfølgende helst have et godt indblik i situationen på det danske mobilmarked.

De angives i tilfældig rækkefølge og er ikke rangeret efter hvilket jeg tilråder du skal vælge. Hvilket telefonselskab der er bedst, fuldstændig an på dig og din situation!

Oversigt over mobilselskaber

OK Mobil
OK Mobil på nuværende tidspunkt som en andel af energiselskabet OK fra Danmark, hvilket blev etableret i 1978 og tilbyder en bred vifte af ydelser inden for energisektoren. OK Mobil er som OK ejet af kunderne, hvilket betyder udgangspunktet altid at give de danske kunder det mest økonomisk fordelagtige mobiltelefoni og de bedste fordele.

Information om OiSTER
Teleselskabet OiSTER blev etableret i 2008 af mobilselskabet 3, der stræbede efter at grundlægge et nyt selskab med lave priser. OiSTER adskiller sig fra de øvrige mobilselskaber ved at fokusere på, at det skal være enkelt og med lave omkostninger at være kunde. Ydermere er OiSTER´s centrale fokus på at gøre det så klart, simpelt og med så få omkostning at være kunde.

Information om CBB Mobil
Mobilselskabet CBB Mobil blev etableret i år 2000 under brandet Club Blah Blah, som i år 2002 blev rettet til varemærket CBB Mobil. CBB Mobil har deres primære interesse på at gøre det enklere at være mobiltelefonkunde. Dette medvirker, at de gør for at holde deres abonnementsløsninger så enkle og nemme at fordøje som muligt.

Information om Telmore
Danske Telmore blev etableret som en modpol til de mobiltelefonselskabers høje og uigennemsigtige priser og abonnementer i 2000. P.t. har Telmore deres fokus på at sikre gennemskuelighed gennem et gennemprøvet koncept og en høj servicestandard. Disse konkurrenceaspekter flettes sammen af Telmore med lave priser.

Info om Fullrate
Det danske mobilselskab Fullrate blev etableret i år 2005,, hvor de i 2011 startede med at mobiltelefoni. Fullrate har som fokuspunkt at forsyne med kvalitetsløsninger inden for mobiltelefoni til en lav pris. Ydermere har Fullrate kundeservice som primære fokuspunkt, hvor de har sat målet om at kunne yde den mest kundeminded kundeservice for alle i Danmark.

Bibob
Mobilselskabet Bibob blev etableret i 2007, og har som fokuspunkt at forsyne med mobiltelefoni til indehavere af smartphones. Bibob har som fokuspunkt at gøre det let og hurtigt for deres kunder at gøre brug af deres smartphones ,når de er på farten. Prisen på data- og taleforbrug er af denne grund lav sammen med en solid hastighed på forbindelsen.

Call me
Teleselskabet Call me blev etableret i 1997 og ejes i dag af teleselskabet Telia. Call me har som fokuspunkt at tilbyde prisbilligt og nemt mobiltelefoni samt at du som dansker får mulighed før alle andre for at købe de branchens nyeste mobiltelefoner. Ydermere retter Call me opmærksomhed på social ansvarlighed med den landsdækkende reklamekampagne ”Tal ordentlig”.

Info om Telia
Virksomheden bag det globale telefonselskab Telia blev etableret i 1853 og er p.t. 5. størst i Europa og det 7. største internationalt. For telefonselskabet Telia er det primære fokuspunkt kontinuerligt at kunne optimere teleindustrien, så forbrugerne kontinuerligt kan få de bedste oplevelser og de nyeste løsninger.

TDC
Mobilselskabet TDC blev etableret i 1875, og er derfor det første televirksomhed der rakte danskerne chancen for at tale sammen via telefonen. TDC har adskillige forskellige abonnementer som du har adgang til som enkelt person og som flere personer. Jo flere personer man bestiller telefonabonnement til, jo mere skarp en pris kan man også få.

Telenor
Televirksomheden Telenor er det sjettestørste på verdensplan samt det største i Norden. Telenor centralt fokuspunkt at levere kvalitetsorienterede produkter til en prisbillig pris mht. mobil- og fastnettelefoni, hvilket yderligere også dækker mobilttaletidskort såvel som abonnementer til mobil. Telenor har målsætningen om at give det danske marked høj kvalitet og et utal valgmuligheder.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one