Et kig på de kommende års udviklings indenfor mobilabonnementer

Et kig på de kommende års udviklings indenfor mobilabonnementer
Fremtiden indenfor for abonnementer til mobilen er billig afregning, dette betyder også afregning hvor der afregnes en fast pris pr. måned for et forudbestemt taletid forbrug, SMS forbrug samt data forbrug. Denne type for afregning har i lang tid været gældende hos de helt små selskaber, men meget tyder på at de større teleselskaber i dag også starter at give forbrugere mulighed for denne type for betaling.
Det store spørgsmål er så om det gør markedet for mobiltelefoni nemme at overskue for gennemsnits danskeren og om det giver lavere priser. som udgangspunkt ser det meget mere gennemskueligt ud, til sammenligning med mobilabonnementer hvor man betaler per minut snakket, men hvor der forekommer nogle andre omkostninger og priser der kan gøre det billigere eller dyrere.

Trods dette er det ikke nær så forenklet. Når teleselskaberne med tiden tilbyder fast pris på abonnementet ønsker mobilselskaberne stadig at maksimere deres omsætning så meget som de kan og et af de midler er en kostlig overtaksering hvis man oversigter hvad ens abonnement inkludere. et mobilabonnement der inkludere 5 timers tale forbrug på månedsplan og du i stedet bruger 8 timer, må du betale for de ekstra 3 timer, og det bliver herved en dyr regning du får.

Mobiltelefon selskaberne tror og håber simpeltvis at du som dansk forbruger ikke får tilmeldt dig det rigtige abonnement til mobilen og derfor ofte kommer til at skulle betale en relativ stor tillægspris på de taletids minutter, mobil beskeder og dataforbruget der ikke er inkluderet i dit mobiltelefon abonnement.
Det ser altså ud til vi får et gennemskueligt marked for mobilabonnementer, men dette er dog ikke helt sandt, selvom det på overfladen ser ud til at vi får et mere overskueligt og gennemskueligt mobilmarkedet og nogle billigere priser, så det er ikke 100% sandheden.

På den positive side er der kommet ny lovgivning omkring priserne på tale, men også mobildata når du rejser til udlandet og bruger din mobil tlf. med dit danske abonnement. gør at der i dag er kommet en grænse for hvor meget du skal betale, og det er helt sandsynligt at vi ej har set det sidste her endnu.
Data på mobiltelefonen forhøjes nærmest fra måned til måned, og flere får smart telefoner der kan bruges til email, til facebook samt surf på nettet, og jo flere brugere, jo større volumen. er det endnu mere interessant at konkurrere for at få kunder, og herved sker der med sikkerhed et fald i prisen på data trafik.

Kilde: http://mobilabonnementpriser.dk/
08/30/2012 01:52:30
mobilos1337
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one