Efter frigivelsen af iPhone 5 er der kommet reaktioner

Efter frigivelsen af iPhone 5 er der kommet reaktioner
Den nye iPhone 5 er er blevet lanceret og det er derfor nu tid til at se på alle første indtryk, og derefter på de fejl der har forekommet ved iPhone.

Først og fremmest skal man tænke på at en mobiltelefon i dag er meget avanceret stykke elektronik, og pga. dette er det umuligt at lave en en ny mobil foruden fejltagelser.

Men i det tilfælde det omhandler Apple kan alle fejl ses i lyset, da der bliver solgt så mange. Bare den første weekend iPhone 5 modellen blev lanceret i butikkerne i USA blev der solgt omkring 5 mil. iPhone 5. I mellemtiden er der kommet kritik frem, og det er lige præcis den kritik vi skal kigge på her.

Der er 2 ting der har fået utrolig meget interesse. Den ene er malingen der skaller af, og derfor skaller af. Det andet har været kortet der erstatter Google Maps i iOS6, der rent ud sagt er elendig.

Flere brugere har overraskende sagt om at malingen var ved at falde af allerede da de fik mobilen, og det er noget som producenten tog fat i hurtigt. Forventninger og krav til foxcon, der laver iPhones, er blevet skærpet, som i første omgang førte til fyringer, som resultat af de store krav til medarbejderne.
Den elendige maling bliver der styr på, og mon ikke kortfunktionen også enten bliver skrottet, eller gjort meget bedre.
Med iPhone fulgte der også en ny type simkort. Dette vil gøre at når du bestiller et bedre mobilabonnement, skal skal du sikrer dig at bestille den helt korrekte størrelse simkort. Den nye slags simkort hedder nano-simkortet. Det dårlige ved mobil simkortet er at det er ca. 15 % tyndere i forhold til andre typer simkort. Det betyder at mange forhandlere af mobilabonnementer har kritiseret Apple, da mobil simkortet skal bestilles præcist til Apple iPhone 5.
Mobilproducenterne skal selvfølgelig optimere tiden mobilen holder batteri, dimensioner og ydelse på smartphones, det er dog ikke særlig genialt at simkort bliver telefon specifikke. Et mobilabonnement bør kunne bestilles således det simkort man modtager dur til alle mobiltelefoner. Det er meget vigtigt at producenter følger samme standarder både for simkort og for 3G/4G frekvenser.

Det bliver spændende at følge salgstalene af Apple iPhone 5. Koreanske Samsung er blevet Apples store konkurrent på smartphone markedet og har virkelig fået medieomtale. Koreanske Samsung sælger også mobiltelefoner og det skyldes bl.a. at de til sammenligning med Apple ikke binder deres kunder. Med en Samsung man ikke at bruge specifikke apps for at lave en filoverførsel og folk kan nemt bruge de apps folk ønsker. Her er Apple iPhone 5 langt mere begrænset.

Apple iPhone 5 bliver også forhandlet særdeles meget på det fabelagtige og brand/image, hvor andre smart telefoner bliver solgt på funktionalitet. Det bliver spændende at se om den store Apple iPhone 5 fanskare beholder den store interesse for brandet og de fremtidige designs.
10/30/2012 04:45:53
mobilos1337
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one