Sådan spare du på dit mobilabonnement

Det kan sagtens lade sig gøre at få et billigere mobilabonnement. Det er også sagtens muligt at spare helt op til 100 kr. om måneden. Som studerende er det specielt smart, at kigge efter det billigste mobilabonnement.

Alt for mange danskere har et mobilabonnement der måske er over 3 år gammelt. Markedet på mobilabonnementer falder konstant, så det kan sagtens lade sig gøre, at dit mobilabonnement er alt for dyrt i forhold til dagens priser.

En anden mulighed er også, at du har alt for meget data, i forhold til hvad du bruger. Det sker nemlig ofte, at man betaler for dyrt for sit mobilabonnement, netop på grund af for meget data. Mobilselskaberne reklamere nogle gange med helt op til 30 GB data, og det er der næsten ingen i Danmark som bruger. En gennemsnitslig dansker bruger i gennemsnit 1 til 1,5 GB data om måneden, og dette er inklusiv upload af billeder og surfing på nettet. Der kan altså være mange penge at spare her, hvis du har et mobilabonnement med alt for meget data.

Som studerende skal man være opmærksom på sine udgifter, og netop her kommer et billigt mobilabonnement i spil. Som udgangspunkt behøves en studerende ikke et mobilabonnement med meget andet end fri SMS/MMS muligvis 6 timers tale, og 1-2 GB data. Dette er muligt at få til omkring 100 kr. om måneden. Kan man derfor leve med selv at skulle stå for spillelister, og ikke have alt for meget andet til valg end 4G netværk er dette muligt.

På telmodi.dk kan du her se, de forskellige mobilabonnementer med ovenstående forbrug, til priser mellem 99 kr. og 120 kr. Har du derfor et mobilabonnement med alt for meget tilvalg, til måske 200 kr. om måneden er der altså en hel del at spare.

På telmodi.dk kan du også let og enkelt finde frem til andre mobilabonnementer der passer. Du vil altid finde de billigste abonnementer øverst. Er du glad for det netværk du har, så har du mulighed for at vælge dette til. Bemærk at mange lavprisselskaber køre på en af de større teleselskabers netværk.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one